Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Після арешту на фірму Януковича не скаржаться

Вівторок, 13 вересня 2011, 13:25

Донецькому міському голові Олександру Лук'янченку не надходило нових скарг від ініціативної групи мешканців будинків по вулиці Університетській 48-А, 46, 50, Ватутіна 18 і 20-А.

Про це донецький градоначальник сказав у вівторок журналістам на прес-конференції.

"Сьогодні до мене нових ніяких заяв не надходило", - сказав він.

При цьому мер не відповів на питання, про те, чи готовий проект нової будівлі, яку буде зведено на місці готелю "Дружба": "Проекти з новими правилами забудови розглядаються державною інспекцією архітектурно-будівельного контролю".

Як відомо, представники ініціативної групи мешканців під керівництвом лідера громадської організації "Громадянська сила" Костянтина Лаврова провели серію акцій протесту у зв'язку зі зносом готелю "Дружба" і планованим будівництвом висотки на її місці.

Протестуючі заявляли, що VIP-висотка позбавляє їх прибудинкової території. Пізніше Лавров був заарештований.

За версією слідства, він за певну суму грошей запропонував забудовнику припинити акції протесту і мінімізувати моральний збиток від них компанії-забудовнику.

Новий будинок буде будувати корпорація МАКО, президентом якої є син Президента України Олександр Янукович.

У понеділок керівника громадської організації "Громадянська сила" Костянтина Лаврова, обвинуваченого у вимаганні грошей у компанії МАКО, залишили під вартою.

Таке рішення було прийнято під час попереднього судового засідання Ворошиловського районного суду в місті Донецьку, повідомляє "Остров".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування