Балога запевняє, що "Регіони" в його партії не зацікавлені

Вівторок, 13 вересня 2011, 19:20

Приєднання "Єдиного центру" до Партії регіонів ніяких плюсів провладній партії не дасть.

Про це повідомив лідер партії "Єдиний центр" Віктор Балога в ефірі телеканалу ТВі.

"Партії регіонів не треба зараз йти тим шляхом, яким у свій час йшла НДП, СДПУ (о), "Наша Україна". Більше того, я думаю, що це тільки дискредитує Партію регіонів", - так Балога прокоментував об'єднання Партії регіонів і "Сильної України".

"Як на мене, для президента важливо забезпечити моноліт саме тієї команди, яка здобувала перемогу в 2006 році, і в 2007 році хороший результат, і на виборах президента. У Партії регіонів хороший потенціал ", - додав він.

Коментуючи можливість приєднання "Єдиного центру" до Партії регіонів, Балога заявив: "Я вважаю, що приєднання малих партії, а станом на сьогодні "Єдиний центр" не є партією великою, яка би серйозно впливала на процеси в Партії регіонів,… не потрібно".

Він додав, що "ніколи, за рік роботи з президентом, не було розмови про те, що "Єдиний центр" повинен бути в Партії регіонів".

Балога уточнив, що "Єдиний центр" визначиться, як буде йти на вибори після того, як буде прийнятий новий закон про вибори до Верховної Ради.

"Окремо чи разом - залежить від того з ким. Якщо "Єдиний центр" не матиме можливості пройти той бар’єр, який буде встановлений Верховною Радою, то це одне питання", - зазначив він.

"Я вважаю, що для Партії регіонів приєднання моєї партії ніяких плюсів абсолютно не дасть", - підсумував політик.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування