Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Діагноз Луценка намагаються розмити - дружина

Четвер, 15 вересня 2011, 19:10

Дружина екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка підтвердила факт вивезення її чоловіка на обстеження до київського міського діагностичного центру.

Про це вона сказала відразу після виходу із СІЗО, де зустрічалася із чоловіком, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

"Так, зранку чоловіка вивезли до діагностичного центру. Цей заклад був у переліку запропонованих МОЗом лікарень", - уточнила Ірина Луценко.

"Чоловікові було зроблено ультразвукове дослідження та комп’ютерна томографія органів черевної порожнини. Ймовірно. Що завтра його також мають вивезти на чергове обстеження", - сказала дружина екс-міністра зі слів чоловіка.

У той же час вона наголосила, що "з моменту останнього судового засідання та рішення суду про використання тритижневої перерви для повного обстеження та лікування час був втрачений на паперову тяганину між установами - судом, СІЗО та МОЗом".

Окрім того, комісією МОЗ від 30 серпня 2011 року, враховуючи прогресуючий стан захворювання, Луценку, з метою уточнення діагнозу, було рекомендоване обов’язково необхідне лікування із колегіальним дообстеженням в умовах спеціалізованого гастроентерологічного стаціонару.

Ірина Луценко також нагадала, що саме 30 серпня лікарі МОЗ за наслідками обстеження Луценка встановили діагноз: цироз печінки (криптогенний), з явищем портальної гіпертензії і варикозом вен стравоходу.

"Проте сьогодні ані професора кафедри внутрішньої медицини №1 Національного медичного університету ім. О.Богомольця Сергія Ткача, ані головного дієтолога Міністерства охорони здоров’я доцента кафедри внутрішньої медицини №1 цього університету Олега Швеця на сьогоднішнє обстеження не запросили", - наголосила Луценко.

"Отже, нинішнє обстеження пройшло не в складі визначеної колегії лікарів", - додала дружина екс-міністра.

"Це наштовхує на один висновок: цим обстеженням влада руками МОЗу намагається "розмити" поставлений раніше діагноз", - резюмувала Ірина Луценко.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...