Мороз вирішив, що Тягнибока фінансують "Регіони"

Неділя, 18 вересня 2011, 18:15

Лідер Соцпартії Олександр Мороз вважає, що лідера ВО "Свобода" Олега Тягнибока фінансує Партія регіонів.

Під час святкування 20-річчя СПУ в Києві в неділю Мороз висловив думку, що рейтинг Соцпартії впав через те, що для цієї сили закритий доступ до ЗМІ, повідомляє Gazeta.ua.

"У той же час Олег Тягнибок за гроші Партії регіонів не злазить з телеекранів. Читає програму Соцпартії, написану ще в 1991 році. І навіть цитати в лапки не бере. Йому, мабуть, здається, що вони взяли Бога за бороду", - сказав Мороз.

Він також вважає, що перебування в СІЗО ще не є показником опозиційності політика.

"Тимошенко і Луценко в Лук'янівському СІЗО сидять не за опозиційність. Це раз. По-друге, вони ніякі не опозиціонери, а конкуренти в боротьбі за владу. Ми, соціалісти, пропонуємо зовсім інші форми реалізації державної влади", - підкреслив глава СПУ.

Він також заявив, що екс-глава МВС Юрій Луценко є найбільшим розчаруванням у політиці.

"Я б не хотів говорити про Луценка, бо він сильне розчарування в політиці. Я скільки в нього вклав душі свого часу, а потім виявилося, помилково. Бо те, що він говорив про мене, абсолютно безпідставно", - сказав Мороз.

"Ніхто ж не знає, що він першим прийшов мене привітати з обранням головою Верховної Ради. Луценко прийшов, попросив і я йому забезпечив те, що він залишився міністром при Януковичу", - запевняє лідер СПУ.

За словами Мороза, Луценко "був міністром доти, доки не виявилося, що він заступник Балоги, як керівника штабу з розвалу парламенту".

Мороз сказав, що він офіційно звертався до президента Віктора Януковича з тим, щоб Луценка не заарештували, бо, мовляв, він і так все скаже, що потрібно, а також "навіщо робити героя з людини, яка цього не варта".

 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування