Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У вівторок з НУНС виженуть брата Ющенка і Москаля?

П'ятниця, 2 вересня 2011, 15:49

Фракцiя "Наша Україна - Народна Самооборона" на своєму засiданнi у вiвторок, 6 вересня, може розглянути питання про виключення 21 депутата.

Про це в iнтерв'ю "Iнтерфакс-Україна" розповів депутат фракцiї НУНС Тарас Стецькiв.

За його словами, у п’ятницю вiдбулося засiдання керiвництва блоку НУНС, де розглядалося питання про можливiсть виключення з фракцiї 21 депутата.

При цьому Стецькiв уточнив, що вiн не був на цьому засiданнi, проте йому вiдомо, що це питання обговорювалося, але вiн не знає, чи ухвалювали якесь рiшення.

Він пояснив, що рiшення про виключення депутатiв можуть ухвалювати лише на засiданнi фракцiї. Таке засiдання, за його словами, вiдбудеться у вiвторок, о 9.00.

Вiдповiдаючи на запитання, чи може на цьому засiданнi бути розглянуто пропозицiю про виключення деяких народних депутатiв, Стецькiв сказав:

"Ймовiрнiсть дуже висока".

Як повiдомляє "Iнтерфакс-Україна" з посиланням на джерело у фракцiї НУНС, йдеться про виключення депутатiв, що входять до так званої групи Давида Жванiї, а також депутатiв Олександра Омельченка, Iвана Плюща, Петра Ющенка та Геннадiя Москаля.

Говорячи про причини виключення з фракцiї цих депутатiв, співрозмовник пояснив, що пiсля такого кроку, можливо, буде внесено пропозицiю про зняття з посади керiвника фракцiї Миколи Мартиненка та призначення Арсенiя Яценюка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...