Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведєв нагадав норовливому міністру, що він ще президент

Понеділок, 26 вересня 2011, 16:30

Президент Росії Дмитро Медведєв запропонував віце-прем'єру й міністру фінансів Олексію Кудріну протягом дня подати у відставку, якщо він не згодний із главою держави.

Так президент Росії відреагував на заяву Кудріна про те, що він не буде працювати в кабміні, якщо прем'єром стане Медведєв, передає ВВС.

Кудрін заявив, що перед ухваленням рішення про відставку, якої вимагав Медведєв, порадиться із прем'єром Росії Володимиром Путіним.

"Ви можете порадитися з ким завгодно, у тому числі із прем'єр-міністром, але поки я президент, такі рішення я приймаю сам", - заявив Медведєв.

"Вам потрібно буде визначитися дуже швидко й сьогодні дати мені відповідь: або ж ви виходите з того, що розбіжності, які ви називаєте, не існують, і тоді вам доведеться з цього приводу дати коментар. Якщо ж ці розбіжності існують, я іншого виходу не бачу, хоча мені, звичайно, неприємно", - сказав Медведєв.

Він також заявив, що буде припиняти "безвідповідальну балаканину" чиновників і приймати відповідні рішення аж до травня 2012 року, коли закінчаться його президентські повноваження.

"Будь-яка людина, що сумнівається в курсі президента, уряду або будь-яка людина, що має свій життєвий план, вправі звернутися до мене із заявою, але це потрібно робити відкрито. Будь-яку безвідповідальну балаканину мені доведеться припиняти, і я буду приймати всі необхідні рішення аж до 7 травня наступного року", - сказав Медведєв.

Як відомо, на вихідні на з'їзді Єдиної Росії стало відомо, що на чергові вибори президента буде балотуватися Володимир Путін, а Медведєв поведе партію на парламентські вибори з перспективою очолити уряд.

Однак Кудрін заявив, що не буде працювати в уряді Медведєва.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування