Прокуратура перевірить сюжет про проституцію в армії

Середа, 28 вересня 2011, 19:52

Військова прокуратура перевіряє інформацію телеканалу "1+1" про проституцію в армії.

Про це повідомляє прес-центр військової прокуратури Центрального регіону України.

"Військовими прокуратурами Київського та Дарницького гарнізонів Центрального регіону України спільно із підрозділами СБУ проводиться перевірка інформації, висвітленої 27 вересня 2011 на телеканалі "1+1" в одному із сюжетів телевізійної програми "Гроші", - повідомили в прокуратурі.

Як відомо, в сюжеті йшлося про те, що у військових частинах міста Києва та Київської області військовослужбовці займаються проституцією.

З метою повного, об’єктивного і неупередженого дослідження висвітленої у сюжеті інформації про незаконну діяльність військовослужбовців, військова прокуратура Центрального регіону України надіслала запит керівництву телеканалу "1+1" про надання всіх відео і аудіо матеріалів, здобутих в процесі підготовки зазначеного сюжету.

В свою чергу, Міністерство оборони називає "брудною провокацією" сюжет телеканалу.

"Сюжет, який не тільки здивував, але й обурив велику глядацьку аудиторію. У першу чергу, це був виклик людям у погонах, які в непростих умовах сьогодення сумлінно виконують службові обов’язки із захисту нашої держави", - йдеться в повідомленні прес-служби Міноборони.

У міністерстві наголосили, що телевізійники, "в гонитві за сумнівною сенсацією, за допомогою привабливих дівчат намагалися спровокувати солдат строкової служби до розмов щодо надання ними інтимних послуг за гроші".

"Усе це вдало зрежисоване дійство записувалося прихованою відеокамерою і потім було подано в ефір як ствердження про нібито існуючу в деяких військових частинах налагоджену систему з надання інтимних послуг солдатами", - йдеться в повідомленні.

У Міноборони наголосили, показане відео і фото не має відношення до української армії.

"Ці матеріали відзняті у збройних силах сусідньої держави і "взяті" в мережі Інтернет, армійські однострої тому підтвердження. Останнім часом у телевізійному просторі України з’являється багато різних "шедеврів", успішно і талановито "злизаних" у нашого північного сусіда. Подібні "сенсаційні викриття" там вже кілька років "гуляють" в ефірі", - наголосили в прес-службі міністерства.

"Уся ця брудна нісенітниця, що сфабрикована без будь-яких фактів або переконливих доказів, ніяким чином не сприяє вирішенню проблем, що сьогодні існують у суспільстві, а лише завдає шкоди нашій армії, як невід’ємній частині української громади", - додали в Міноборони.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування