Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович нагадав Могильову про хабарі ДАІ

Вівторок, 6 вересня 2011, 17:54

Віктор Янукович доручив міністру внутрішніх справ Анатолію Могильову завершити впорядкування реєстраційних процедур у МРЕВ.

Про це він заявив в ході засідання Комітету з економічних реформ.

"Давно назріла необхідність створення сучасних сервісних центрів з надання послуг автовласникам. І я чекаю пропозицій та ініціатив з цих питань", - сказав він.

Янукович запропонував почати цю роботу з реалізації пілотного проекту в Києві. За його словами, відповідні доручення вже дані кабміну, а глава київської міськдержадміністрації обіцяв забезпечити їх своєчасне виконання.

За словами Януковича, нинішній стан справ у цій сфері зараз є незадовільним і таким, що тягне корупційні діяння.

"Ми значно посилили зараз антикорупційне законодавство, але ця пухлина живе, і ми повинні пам'ятати - без ініціативи з боку уряду вона не зникне. Цей рецепт єдиний. Одним з таких прикладів є істотне спрощення порядку проходження техогляду транспортних засобів", - сказав Янукович.

Президент звертає увагу на критичні матеріали в ЗМІ щодо роботи "даішників".

"Я був переконаний, що з цим питанням ми вже покінчили. Однак, змушений констатувати, що вітчизняні автовласники досі не вірять, що свавіллю прийшов кінець. У ЗМІ продовжують лунати заяви, що корупція нікуди не зникне, а лише змінить прописку", - зазначив Янукович.

На думку президента, такий стан справ пов'язаний з низькою якістю впровадження положень закону щодо усунення надмірного державного регулювання у сфері автоперевезень.

"Така ситуація ставить під сумнів реалізацію цього Закону, а розроблені підзаконні акти взагалі нівелюють його позитивні сторони", - переконаний Янукович.

У цьому контексті президент ще раз підкреслив: уряд повинен забезпечити невідкладне завершення розробки необхідних проектів, підзаконних актів відповідно до прямих вимог закону, повідомляє "Дело".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування