Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Дочка" Нафтогазу підробила підпис на документі про перерахунок 200 мільйонів?

Четвер, 8 вересня 2011, 12:30

Стан Горін, якого в документації Чорноморнафтогазу про перерахування понад 200 мільйонів доларів називають директором кампанії Highway Investment заявляє, що не має до неї ніякого відношення.

Про це Горін розповів програмі "Знак оклику", уривки з якої наводить у своєму блозі на "Українській правді" Микола Княжицький.

Журналісти знайшли Горіна у Латвії та попросили прокоментувати інформацію про те, що ДАК "Чорноморнафтогаз" у березні 2011 року придбав на тендері морську бурову установку на 150 мільйонів доларів дорожче у його компанії.

 

Горіну продемонстрували документ, який показував Нафтогаз, про перерахунок коштів "дочкою" Нафтогазу - Чорноморнафтогазом на британську компанію Highway Investment.

Однак він заявив, що ніколи не був в Україні, і до Highway Investment не має ніякого відношення. Також він наголосив, що ніколи не підписував таких документів, хоча визнав, що він схожий на його автограф.

"Цей підпис мій… Але ця компанія мені ні про що не говорить", - сказав він.

Відповідаючи на уточнююче питання, чи можливо, що його підпис був підроблений, Горін сказав: "Може бути. Мій підпис міг бути скопійований, поставлений, перенесений..."

Як відомо, наприкінці весни газета "Дзеркало тижня" опублікувала матеріал про те, що "Чорноморнафтогаз" у березні 2011 року придбав на тендері морську бурову установку на 150 мільйонів доларів дорожче, ніж вона коштує на закордонних ринках.

Сама установка коштувала приблизно 250$ млн, а в тендері перемогла компанія, якій повинні перерахувати 400$ млн

Компанією яка виграла тендер на продаж установки зазначалась Highway Investment Processing Llp, директором якої зазначався Стан Горін.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...