Дочка Тимошенко: здається, вони не збираються зупинятися

Неділя, 16 жовтня 2011, 19:11

Дочка екс-прем'єра Юлії Тимошенко Євгенія Карр назвала вирок матері помстою.

"Цей суд - просто помста, цей суд говорить іншим опонентам влади: не вилазьте, не піднімайте голову, не намагайтеся боротися з нами", - заявила Карр, пише The Guardian.

Вона також сказала, що була шокована порушенням нової кримінальної справи проти Тимошенко.

"Це просто показує, що вони діють згідно свого плану, знищуючи політичних опонентів", - зазначила Карр.

"Вони не прислухаються до жодних попереджень світового співтовариства ... Здається, вони не збираються зупинятися ні перед чим", - заявила вона.

За словами дочки Тимошенко, її мати ділить 15 квадратних метрів камери з двома іншими жінками, які очікують звинувачення за економічними злочинами. У камері є невелике вікно з гратами. Гарячої води немає, в приміщенні холодно і сиро.

Тимошенко проводить свої дні за читанням. "Тепер у неї буде більше роботи - потрібно ознайомитися з документами у новій кримінальній справі", - повідомила Карр.

"Вона мала звичай гуляти у дворі, проте останнім часом їй важко рухатися через болі", - сказала дочка екс-прем'єра. За її словами, до Тимошенко навіть не допустили лікаря.

"Я хочу, щоб моя мати повернулася додому, я не хочу, щоб вона була частиною цієї політичної боротьби ... Але якщо прибрати політику з її життя, вона не зможе жити. Вона робить її щасливою", - зізналася донька Тимошенко.

Як повідомлялося, Печерський районний суд Києва 11 жовтня визнав Тимошенко винною в перевищенні влади і службових повноважень при підписанні газових контрактів в 2009 році і засудив її до позбавлення волі строком на сім років, а також до відшкодування Нафтогазу збитків у розмірі близько 1,5 мільярда гривень.

ЛігаБізнесІнформ 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News