Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович не тиснутиме на Раду заради Тимошенко - представник президента

Понеділок, 17 жовтня 2011, 21:45

Президент Віктор Янукович не буде тиснути на Верховну Раду з метою прийняття рішення щодо декриміналізації статті, за якою засуджено екс-прем'єра Юлію Тимошенко.

Про це заявив представник президента у Верховній Раді, депутат від Партії регіонів Юрій Мірошниченко в ефірі 5 каналу.

"Немає достатньо підстав говорити, що рішення про декриміналізацію частини 3 статті 365 буде ухвалюватись президентом, або в його кабінеті. Я думаю, що це буде колегіальне рішення", - зазначив він.

"Сьогодні на засіданні фракції Партії регіонів, де я брав участь, це питання жваво обговорювалось. Рішення не було ухвалено, але однозначно, і мені здається чітко, було прокоментовано нашим колегою Ефремовим, що нам треба рухатись до вдосконалення законодавства", - уточнив депутат.

"Я вас можу запевнити, що президент не буде втручатися, так само як він не втручався в судовий розгляд, так само не буде втручатися в повноваження парламенту ухвалювати рішення", - сказав Мірошниченко.

"Президент не буде тиснути на парламент з метою політичної доцільності. Це буде виключно правова логіка. Ця логіка буде результатом, як роботи профільного комітету, так і підсумком голосування Верховної Ради", - підсумував він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування