У "Лікарні майбутнього" запевняють, що Ющенко нічого не витрачав

Четвер, 20 жовтня 2011, 19:05

У благодійному фонді "Дитяча лікарня майбутнього" заявляють, що кошти на будівництво лікарні використовуються за цільовим призначенням.

Про це повідомили в прес-службі фонду в четвер, передає "Інтерфакс-Україна".

У прес-службі зазначили, що за останні роки фонд пройшов перевірки всіх контролюючих органів, серед яких - КРУ, прокуратура, СБУ, податкова адміністрація.

Так у фонді прокоментували звернення депутата від НУНС Геннадія Москаля до Генпрокуратури щодо проекту створення Всеукраїнського центру охорони здоров'я матері і дитини "з проханням провести ретельну перевірку всіх обставин так і не початого будівництва і встановити, куди поділися зібрані благодійні кошти".

"Наголошуємо, що жодна з перевірок не виявила жодних порушень у роботі фонду. Була ретельно перевірена вся документація фонду та засвідчено, що благодійна програма реалізується в рамках закону, благодійні кошти використовуються виключно за цільовим призначенням, а бюджетних коштів у проекті задіяно не було" , - повідомили у фонді.

Правління та спостережна рада фонду "Дитяча лікарня майбутнього" закликають депутатів і політиків, які зацікавлені у вирішенні проблем охорони здоров'я материнства і дитинства, конструктивно сприяти державі в реалізації проекту створення Всеукраїнського центру охорони здоров'я матері і дитини.

Як повідомлялося, Москаль звернувся в Генпрокуратуру з проханням перевірити обставин будівництва дитячої лікарні "Лікарня майбутнього", кошти на яку збирала сім'я третього президента Віктора Ющенка.

Москаль зазначив, що родина Ющенка, яка є засновником Міжнародного благодійного фонду "Україна 3000", ще в 2006 році почала збір коштів на дитячу "Лікарню майбутнього".

У 2010 році було повідомлено, що фонд зібрав достатньо коштів для початку будівництва лікарні, і ще в 2009 для цього виділили ділянку в Голосіївському районі Києва неподалік від лікарні "Феофанія", сказав депутат.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
16:36
У Херсоні росіяни обстріляли таксі: водій загинув, ще 2 людей поранено
16:15
В уряді прогнозують скорочення населення до 28,9 млн осіб у 2041 році: як цьому запобігти
16:00
Пошук мін за допомогою дронів: українські розробники випробували сенсорні технології 
15:53
Теорія – у військовому коледжі США, практика – в боях в Бахмуті. Львів, Канзас і Бахмут в житті комбрига "Холодного Яру"
15:51
Експорт кукурудзи, ріпака, соняшника та пшениці: ліцензії видаватимуться з погодженням з Польщею
15:51
"Найбільше досягнення і невдача – це НУШ": міністр Лісовий про діяльність МОН за останній рік
15:49
Дрони, боєприпаси й гранатомети: Німеччина оголосила про новий пакет допомоги для України
15:34
Синоптики попередили мешканців Київщини про неприємні сюрпризи погоди
15:33
"Укрнафта" розпочала ребрендинг мережі АЗС Glusco
15:32
Туск після переговорів зі Шмигалем: Ми близькі до вирішення проблем  
Усі новини...