Янукович переконаний, що Куба може вторгувати більше

П'ятниця, 21 жовтня 2011, 18:41

Президент Віктор Янукович переконаний, що нинішній обсяг торгівлі між Україною та Кубою не відповідає реальним можливостям сторін та має вагомий потенціал для зростання.

Про це він заявив під час українсько-кубинського бізнес-форуму в Гавані, повідомляє прес-служба президента.

"Ми приїхали для того, щоб значно активізувати наші торговельно-економічні відносини", - наголосив Янукович.

Україна, підкреслив президент, надає важливого значення подальшому розвитку двосторонніх відносин з Кубою, з якою нас поєднують багаторічні дружні зв’язки та успішне співробітництво.

"Маю надію, що мій візит на Кубу дозволить консолідувати досягнуті здобутки та створити передумови для переведення українсько-кубинських відносин на якісно новий рівень взаємовигідного партнерства", - сказав Янукович.

Він також звернув увагу на те, що зараз Куба вдосконалює національну модель економіки і вже має на цьому шляху позитивні зрушення.

"На мій погляд, це є сприятливим фактором для розширення присутності українських та кубинських підприємств на ринках наших країн", - додав президент.

Янукович також висловив сподівання, що плідна робота українсько-кубинського бізнес-форуму сприятиме нарощуванню двостороннього товарообігу між Україною та Кубою та збільшенню інвестицій в економіку обох країн.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News