Тимошенко стало ще гірше - Турчинов

Понеділок, 24 жовтня 2011, 17:33

Стан здоров'я Юлiї Тимошенко, яка перебуває в Лук'янiвському СIЗО, погiршився.

Про це на брифiнгу в понеділок заявив перший заступник голови партiї "Батькiвщина" Олександр Турчинов, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Ви знаєте, що в нас немає доступу, нi народнi депутати, нi я не маємо доступу до Юлiї Володимирiвни. Її утримують у слiдчому iзоляторi, й лише через захисникiв ми отримуємо iнформацiю про те, що стан здоров'я досить складний, досить важкий", - сказав він.

"Є серйознi проблеми зi спиною, з хребтом", - додав Турчинов.

При цьому він зазначив, що бiльше нiчого не може додати на цю тему, оскiльки позбавлений можливостi спiлкуватися з Тимошенко.

Він також заявив, що Тимошенко узгодила остаточний варіант апеляції на вирок та планує її передати до суду через адміністрацію слідчого ізолятора.

"Юлія Володимирівна сама вичитувала і доводила скаргу до кінцевого варіанту, повинна була особисто підписати скаргу і подати її через адміністрацію слідчого ізолятора. Єдиний механізм передачі до суду — через адміністрацію слідчого ізолятора. Вона, підписавши скаргу, повинна була її віддати і, я припускаю, що вона вже передана через слідчий ізолятор", - сказав Турчинов, повідомляє сайт Тимошенко.

За його словами, паралельно рішення Печерського суду, ухваленого за результатом розгляду "газової" справи, оскаржуватимуть і адвокати Тимошенко.

"Для того, щоб скарга не пропала - цю владу треба знати, розуміти — тому буде дубль, і буде паралельно ще одна скаргу передана адвокатами до суду", - сказав Турчинов.

Як відомо, термін подання апеляційної скарги на вирок Печерського райсуду Києва, за яким имошенко засуджено до 7 років позбавлення волі та виплати компенсації НАК "Нафтогаз України", закінчується в середу, 26 жовтня.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування