Кириленко припустив, що Азаров в Петербурзі підписав чисті бланки

Вівторок, 25 жовтня 2011, 17:00

Прем’єр Микола Азаров підписав чисті бланки, на яких зараз від імені України пишеться якийсь документ щодо зони вільної торгівлі СНД.

Таке припущення зробив лідер партії "За Україну!" В’ячеслав Кириленко, повідомляє прес-служба партії.

Депутат вимагає негайно оприлюднити Угоду про зону вільної торгівлі СНД, підписану прем’єр-міністром Азаровим 18 жовтня в Росії.

Кириленко повідомив, що направив депутатський запит на ім’я Азарова з вимогою негайно надати текст Угоди про зону вільної торгівлі СНД.

"Минув тиждень з моменту підписання Угоди про зону вільної торгівлі СНД. І за цей час ні Комітет закордонних справ Верховної Ради, ні експерти, ні економісти не бачили тексту Угоди", - зазначив політик.

"Складається враження, що Азаров підписав чисті бланки, на яких зараз від імені України пишеться якийсь документ", - зазначив він.

В’ячеслав Кириленко наголосив, що  підписуючи такий важливий  документ, уряд не провів жодного експертного чи громадського обговорення цієї Угоди.

"Азаров і компанія весь час говорять про те, яке це буде благо для України.  Але я їм хочу нагадати, що безкоштовний сир буває лише у мишоловці, тим більше, якщо цей сир кремлівський", - сказав Кириленко.

"На моє переконання, приховування тексту Угоду про створення зони вільної торгівлі СНД від українців, свідчить, що влада вкотре пішла на здачу національних інтересів", - переконаний він.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування