Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ахметов пообіцяв розібратися, чи заганяють його працівників у Партію регіонів

Середа, 26 жовтня 2011, 12:23

На підприємствах Ріната Ахметова у Маріуполі проходить перевірка інформації про те, що працівників силою заганяють у Партію регіонів.

Про це йдеться у відповіді Ахметова на запит "Української правди" щодо достовірності інформації, поширеної ЗМІ.

"Я прочитав сигнали в ЗМІ. Вони вимагають перевірки, і ми цю перевірку зараз проводимо", - зазначив Ахметов.

"Якщо факти тиску на працівників підприємств з боку адміністрації підприємства будуть підтверджені, будуть вжиті відповідні заходи", -пообіцяв він.

Ахметов також зазначив, що, на його переконання, приналежність до тієї чи іншої партії – "це особистий вибір кожного працівника підприємства, кожного громадянина".

"Це - виключно особиста позиція людини. Працівники наших підприємств можуть бути членами різних партій або безпартійними. Ніхто з керівників підприємств не має права нав'язувати їм свої переконання. Кожен працівник може обирати ту партію, яка йому подобається. Але у вільний від роботи час", - додав він.

Як відомо, раніше у Раді громадських організацій Маріуполя стверджували, що працівників металургійних заводів імені Ілліча та "Азовсталь" змушують вступати до Партії регіонів.

"До нас звернулися люди тільки за умови збереження повної конфіденційності. люди, які працюють на комбінатах. На "Азовсталі", наприклад, ну це те, що Ахметову належить, на "Метінвесту", - заявила, зокрема, прес-секретар РГОМ Елеонора Гайворонська.

Рада громадських організацій Маріуполя також заявила, що працівників метзаводів імені Ілліча та "Азовсталь", які належать "Метінвест Холдингу", змушують вступати до Партії регіонів під загрозою звільнення.

Пізніше керівництво осередку партії в Орджонікідзевському районі заявило, що примушування до вступу працівників маріупольського комбінату "Азовсталь" до лав Партії регіонів проводиться з метою впорядкувати сплату членських внесків.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування