Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Активістів Яценюка затримують за акцію проти Януковича

Субота, 29 жовтня 2011, 19:59

На Луганщині затримали членів "Фронту змін" за розклеювання матеріалів про акцію "Україна проти Януковича", і згодом відпустили.

Як повідомляє прес-служба партії, активістів, які розклеювали інформаційні матеріали про проведення акції, затримали в п’ятницю в місті Стаханові Луганської області .

В.о. голови міської організації Євген Шляхтин і його однопартієць Максим Сухий увечері розміщували інформаційні листівки у спеціально обладнаних для цього місцях.

Близько 22.00 до них підійшов чоловік у штатському, який продемонстрував їм посвідчення співробітника карного розшуку і сказав, що такі листівки в цьому регіоні розвішувати заборонено.

Активістів відвезли до відділка міліції. "Після трьох годин "роз'яснювальних" бесід і погроз про те, що ними займеться СБУ, членів "Фронту змін" все-таки відпустили. Перед цим склали протокол про порушення ними статті 152 Кодексу про адміністративні правопорушення", - йдеться в повідомленні.

У партійців також вилучили близько150 примірників інформаційних матеріалів.

Це вже третій випадок затримання активістів партії, які проводять акцію "Україна проти Януковича", зазначають у прес-службі.

Так, 17 жовтня в Керчі активістів "Фронту змін" кілька годин протримали в місцевому РВВС. Лише після втручання керівництва осередку партії їх випустили.

19 жовтня у Сімферополі активістів було затримано під час збору підписів у інформаційному наметі. За деякий час правоохоронці погодилися, що порушень із боку активістів і партії не було,повернули вилучені речі й відпустили їх.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...