Директора кращого санаторію затримали на два місяці

Понеділок, 3 жовтня 2011, 19:31

Запобіжним заходом директору Сакського центрального військового клінічного санаторію Віталію Устюжаніну обрано утримання під вартою.

Відповідне рішення суд прийняв у понеділок, повідомляє Gazeta.ua.

Запобіжний захід у вигляді арешту обрано Устюжаніну на два місяці, у той же час, звинувачення йому ще не пред'явлено.

Засідання суду проходило, фактично, в закритому режимі: про час слухання в канцелярії суду журналістам повідомити відмовилися, а засідання пройшло в обідню перерву, коли будівля суду закривається для відвідин.

Таким чином, журналісти не змогли бути присутніми на засіданні суду.

Після його закінчення юрист санаторію Наталія Шкіль повідомила журналістам, що Устюжаніну обрано тимчасовий запобіжний захід - затримання продовжено до 10 діб.

Як відомо, за повідомленнями співробітників Сакського військового санаторію імені Пирогова, в п'ятницю, 30 вересня, ввечері, коли Устюжанін йшов з роботи, його затримали люди в масках, відвезли до Сімферополя і направили в прокуратуру.

Прокуратура Київського району Сімферополя вилучила всі фінансові, тендерні документи, вінчестери та всі телефони, що мають пам'ять.

За повідомленням прокуратури Криму, щодо гендиректора санаторію порушено кримінальну справу за частиною 5 статті 191 та частиною 2 статті 366 КК України - розтрата державних коштів та службове підроблення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News