На Дніпропетровщині суд заборонив акцію партії Яценюка

Неділя, 30 жовтня 2011, 11:58

Виконком Нікопольської міськради через суд заборонив міськорганізації "Фронту змін" проводити акцію "Україна проти Януковича" і встановлювати інформаційні намети.

Про це повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі Дніпропетровської обласної організації партії.

Нікопольська міськорганізація "Фронту змін" заздалегідь повідомила міськвиконком про розміщення інформаційних наметів з метою поширення інформації про діяльність та пропагуванні ідей, цілі політичної діяльності своєї партії.

"29 жовтня представник міськвиконкому вручив мені рішення Дніпропетровського окружного адміністративного суду про обмеження права на мирні збори і заборону Нікопольській міській організації ПП "Фронт змін" у встановленні інформаційних наметів та проведенні акції "Україна проти Януковича", - зазначив керівник міськорганізації партії Олег Кириченко.

За даними прес-служби, "Фронт змін" уже в понеділок подасть апеляцію на рішення Дніпропетровського окружного адміністративного суду.

В даний час у всіх містах і районах Дніпропетровської області працюють мобільні групи з числа депутатів та активістів партії, які збирають підписи на підтримку акції "Україна проти Януковича".

У Дніпропетровській облорганізації партії заявляють, що з 15 жовтня в акції взяли участь близько 25 тисяч жителів області. Акція триватиме до 15 грудня.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News