Азаров пообіцяв захищати в'єтнамців, що легально працюють

Середа, 5 жовтня 2011, 18:52

Прем'єр Микола Азаров вважає Україну толерантною країною.

Про це він сказав на спільній прес-конференції із прем'єр-міністром В'єтнаму Нгуєн Тан Зунгом, повідомляє "Економічна правда" з посиланням на "Українські новини".

"У нас дуже толерантна країна. У нас, слава Богу, немає жодних конфліктів на національному ґрунті, і наші люди дуже доброзичливо ставляться до багатьох національностей, які працюють у нас в Україні", - підкреслив Азаров.

Так прем’єр відповів на запитання в'єтнамських журналістів про те, які заходи буде вживати уряд для сприяння захисту прав в'єтнамців, що проживають в Україні.

Азаров зазначив, що громадяни В'єтнаму, які легально отримали посвідку на проживання в Україні, мають всі права, забезпечені українським законодавством.

Він підкреслив, що уряд забезпечить неухильне дотримання законодавства стосовно тих в'єтнамських громадян, які живуть і працюють в Україні.

"В'єтнамці - це дуже працьовиті люди. І ці чесноти - працьовитість і завзятість - дають в'єтнамцям домагатися таких успіхів у себе на батьківщині, і я думаю, що ці ж чесноти дозволяють і нам розвивати свою економіку", - продовжив Азаров.

При цьому він знову зазначив, що в україно-в'єтнамських відносин дуже значний потенціал розвитку.

Прем'єр-міністр В'єтнаму Нгуєн Тан Зунг прибув в Україну для зустрічей із владою 4-6 жовтня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування