Могильов вважає, що БЮТ збирає за Тимошенко раніше судимих для бійок

П'ятниця, 7 жовтня 2011, 11:29

Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов заявляє, що опозиція перед Печерським судом збирає раніше судимих людей для бійок з міліцією.

Про це він заявив в п'ятницю під час години уряду, відповідаючи на питання бютівця Романа Забзалюка.

"Тут так звані опозиціонери кожного дня подають заявку, що там (під Печерським судом) будуть 30, 50 або навіть 70 тисяч. Я повинен, враховуючи вашу заявку, виставляти відповідну кількість міліції. А їх приходить 100-200, а я виставляю стільки людей", - сказав він.

"Якщо ви перестанете збирати людей, раніше судимих… Після вироку суду (по справі Тимошенко) я покажу матеріали, які доказують, що там збирають раніше судимих людей для бійок з міліцією", - наголосив Могильов.

"Якщо ви перестанете це робити, то міліції буде менше в державі і вона буде виконувати свої обов'язки по охороні громадського порядку", - пообіцяв він.

Відповідаючи на питання про те, що він просить 3 мільярди гривень на оснащення міліції, він відповів:

"Щодо 3 млрд., які я прошу для оснащення міліції. Ті події, які були в Одесі, показали, що потрібне переоснащення міліції. Ми маємо те озброєння - яке закупали не знаю хто - бронежилети по 800 гривень, які не захищають від куль. Тому в поточному році ми закупимо сучасне обладнання, яке дасть змогу захистити наших співробітників", - зазначив Могильов.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування