Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Серебрянській заборонили танцювати на відкритті "Олімпійського"

Неділя, 9 жовтня 2011, 17:27

Абсолютній чемпіонці світу та Європи з художньої гімнастики Катерині Серебрянській на відкритті стадіону "Олімпійський" під час виступу Шакіри заборонили танцювати.

"На відкритті Олімпійського охорона стадіону заборонила мені танцювати під час концерту Шакіри!", - написала вона на своїй сторінці в Facebook.

"Припиніть або я вас зараз виведу" пригрозив мені співробітник. На моє заперечення, що багато глядачів танцює, він сказав, що пряме розпорядження і робить мені перше попередження", - розповіла чемпіонка.

"Я не знаю, що мало статися після другого ... Але сподіваюся, що ми не дійдемо то арешту танцюючих на концертах. А то дивно і смішно як мінімум", - зазначила вона.

Серебрянська також написала, що їй було прикро, що під час виступу президента на відкритті Олімпійського "замість привітання свого лідера оплесками, стадіон вибухнув гулом невдоволення".

"Це було дежавю ... Так як на відкритті "Донбас арени" люди були так само незадоволені лідером того часу Ющенком. Це що ж виходить, що ми завжди будемо "гудіти" на президента, хто б це не був?", - написала Серебрянська.

Разом з тим, чемпіон світу з боксу за версією WBC в суперважкій вазі, посол волонтерської програми Євро-2012 Віталій Кличко висловив бажання провести один з боксерських поєдинків братів Кличків на реконструйованому НСК "Олімпійський".

"Перше, що мені прийшло в голову під час відкриття, це те, що на НСК "Олімпійський" повинен відбутися бій одного з братів", - цитує Кличка Інтерфакс-Україна з посиланням на Інформаційний центр "Україна-2012".

Кличко вважає, що такий поєдинок може відбутися після завершення Євро-2012. "Напевно, вже по завершенню чемпіонату. Орієнтовно - у вересні 2012 року", - зазначив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування