Єфремов: Партія регіонів не підтримає декриміналізацію "статті Тимошенко"

Понеділок, 14 листопада 2011, 16:45

Фракція Партії регіонів не має наміру підтримувати декриміналізацію ст. 365 КК, за якою засуджена Юлія Тимошенко.

Про це заявив голова парламентської фракції ПР Олександр Єфремов.

"Ми дали свою згоду на те, що завтра першим питанням у порядку денному буде стояти декриміналізація Кримінального кодексу. Наша позиція залишається незмінною: ми не можемо змінювати законодавство під окремого громадянина", - повідомив Єфремов.

"Завтра ми за цю статтю голосувати не будемо. Більш того, коли я це питання порушив на засіданні фракції, мені почали ставити запитання... Якщо людина розпоряджається бюджетними коштами, вона має нести відповідальність за ухвалені рішення", - підкреслив парламентарій.

"І друге питання - депутати зажадали, і я це вимогу вже виконав, і направив запит до Генеральної прокуратури, щоб нас проінформували про нові обвинувачення, висунуті на адресу Тимошенко", - додав Єфремов.

"Зокрема, мова йде про обвинувачення у несплаті податків, і суми, приховані від держави, якщо вірити ЗМІ, просто величезні", - наводить слова депутата прес-служба Партії регіонів.

Відповідаючи на запитання журналістів про те, якщо у вівторок представники опозиції знову блокуватимуть розгляд цього питання, Олександр Єфремов підкреслив, що в даній ситуації він не бачить логіки в діях опозиції.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування