Гриценко про газові директиви: "Мабуть, є що приховувати"

Середа, 16 листопада 2011, 07:31

Анатолій Гриценко підозрює, що влада намагається приховати деталі нових газових угод із Росією.

Про це НУНСівець, який очолює парламентський комітет із питань національної безпеки та оборони, сказав в інтерв’ю Радіо "Свобода".

Гриценко зазначив, що ще 2 тижні тому зажадав оприлюднити директиви, на підставі яких ведуться переговори про зміну ціни на газ.

"Щоби ознайомили принаймні керівництво Верховної Ради і керівників профільних комітетів зі змістом директив, які Юрій Бойко отримав на переговори. Щоби потім не було повторення тих історій, через які у нас був процес над Тимошенко. Коли хтось перевищив повноваження, хтось дав чи не дав директиви…", - пояснив він

"Однак директив досі не надійшло. Мабуть, є що приховувати", - заявив Гриценко.

За його словами, у п’ятницю, під час години уряду в парламенті, фракція НУНС вимагатиме від членів Кабміну звіту про зміст нових газових домовленостей, аби потім не стало несподіванкою, що за дешевий газ Україна йде на неспівмірні поступки.

Раніше "Экономические известия" з посиланням на джерело в Адміністрації президента повідомили, що російська й українська сторона погодили нову вартість російського газу для України – і вона складатиме 220-230 доларів за 1 тис. куб. м.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News