БЮТ пропонували "бартер" і обіцяли випустити Тимошенко

Середа, 16 листопада 2011, 10:15

Депутатам фракції БЮТ-Батьківщина пропонували проголосувати за закон про вибори в обмін на декриміналізацію "статті Тимошенко".

Про це розповів один з депутатів від БЮТ у розмові з газетою "Сегодня".

"Ходять чутки, що нібито наші могли обміняти закон про вибори на 365-у поправку. Іншими словами, регіонали підтримують декриміналізацію статті, за якою сидить Тимошенко, а серед нас знаходиться чоловік 20, які у четвер голосують за закон про вибори", - сказав депутат.

"Власне, як все це (арешт) сталося? Одна впливова людина в Кабміні пообіцяла нашим, що, мовляв, Юля в будь-якому випадку вийде. Тому вона так сміливо і наражалася на арешт", - розповів один з видних функціонерів "Батьківщини".

За словами опозиціонера, "потім ця людина сказала:" вибачте, не виходить, нічим не можу допомогти ". І що буде з нею тепер - незрозуміло".

Як пише видання, проблеми існують і всередині "Батьківщини".

"Грошей немає. Верхівка вдає, що більше 100 доларів вони ніколи в руках не тримали. Регіональним структурам розповідають, що вони повинні перейти на самофінансування", - розповів ще один депутат від БЮТ.

"Вони пишуть у штаб листи, що наших людей намагається переманювати Партія регіонів, що деякі наші вже працюють із представниками ПР на мажоритарних округах. Питають, що робити? А у відповідь тиша", - підсумував він.

Нагадаємо, у вівторок Верховна Рада відмовилася декриміналізувати 365 статтю Кримінального кодексу, за якою було винесено вирок Юлії Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News