У Тимошенко на тілі синці по 15 сантиметрів - Турчинов

П'ятниця, 18 листопада 2011, 10:39

Партія "Батьківщина" просить міжнародні медичні організації втрутитися в ситуацію зі станом здоров’я Юлії Тимошенко.

Відповідний лист партія спрямувала Комітету "Червоного хреста", Європейського бюро Всесвітньої організації охорони здоров’я та "Лікарям без кордонів", заявив Олександр Турчинов.

Він пояснив такий крок тим, що вітчизняні лікарі не надають Тимошенко допомоги, тоді як її стан різко погіршився.

"До тих проблем, про які ми вже говорили, і які стосуються серйозних проблем в області спини і хребта, додалися ще симптоми, виявлені ще під час судового засідання, а саме – гематоми, тобто крововиливи на тілі. Деякі з них – розміром понад 15 сантиметрів", - заявив Турчинов.

Він зазначив, що Тимошенко вже 2 тижні не піднімається з ліжка, що не заважає Податковій міліції проводити слідчі дії у камері – попри заяви, що вони не будуть більше допитувати екс-прем’єра.

За словами Турчинова, "навіть міністр охорони здоров’я, який пробував щось там блеяти і пояснювати в залі Верховної Ради, визнав, що Юлії Тимошенко потрібно зробити, як мінімуму, МРТ – а обладнання для цього на території СІЗО немає".

"Тому керівництво СІЗО разом з медперсоналом просто спостерігають за погіршенням стану здоров’я нашого лідера", - сказав БЮТівець.

"Ми ще раз заявляємо, що влада має на меті фізично знищувати опозиційних лідерів. Тому й просимо міжнародні організації втрутитись", - пояснив Турчинов.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News