У Донецьку приготувалися відбивати можливі "теракти"

Понеділок, 21 листопада 2011, 14:22

У Донецьку вживають заходів для недопущення можливого теракту, про проведення якого заявили в Інтернеті аноніми.

Про це "Острову" заявили представники силових відомств.

Як відомо, минулого тижня на форумі одного з інтернет-видань було залишене повідомлення наступного змісту: "Ми організували вибухи в Харкові, Запорожжі і Дніпропетровську. Наші вимоги є в СБУ, МВС і прокуратури. Нас ігнорують".

"Ми не підставні терористи з Макіївки, яким знайшли гроші за кілька годин, але наступні вибухи будуть у Донецьку. Ми не зупинимося, поки не виконають наші вимоги", - запевняли нібито терористи.

21 листопада з'явилося ще одне анонімне повідомлення з попередженням про можливий вибух у Донецьку.

Начальник відділу по зв'язках із громадськістю ГУ МВС України в Донецькій області Ігор Дьомін повідомив, що при головкомі створено оперативний штаб, метою якого є попередження можливих терактів.

"У нас патрулі працюють цілодобово, будуть додаткові патрулі. Заходи націлені на виявлення предметів, які можуть становити небезпеку", - сказав Дьомін.

Міліція закликає жителів міста виявляти пильність і у випадку виникнення підозр дзвонити "102".

На низці держпідприємств були проведені наради, на яких співробітників просили уникати місць масового скупчення людей і виявляти пильність.

Посилено охорону на об'єктах Донецької залізниці.

За останній рік в Україні було порушено кілька справ за статтею "тероризм", хоча реальних терористичних намірів виявлено не було.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування