Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Джемілєва планує усунути російська розвідка?

Понеділок, 21 листопада 2011, 16:54

Лідера меджлісу кримсько-татарського народу Мустафу Джемілєва планує усунути російська розвідка.

Про це сам народний депутат розповів в інтерв’ю "Тижню".

"В Криму на повну силу працює російська розвідка. Одним із її головних завдань є дискредитація меджлісу та зниження його впливу на кримськотатарське населення, позаяк вони вважають, що саме кримські татари та їхній представницький орган меджліс є однією із суттєвих перешкод повернення півострова до складу Російської Федерації", - сказав він.

"Є план з усунення Мустафи Джемілєва до 2012 року та введення замість нього до керівництва меджлісу проросійськи налаштованих кримських татар", - наголосив Джемілєв.

За його словами, саме з таким формулюванням МВС України видворив полковника Головного розвідувального управління Збройних сил Російської Федерації Владіміра Станіславовіча Лисєнка, який працював в Україні під дипломатичним прикриттям.

"Щоправда, навіть тут уже проглядається традиційне шахраювання. І без того відомо, що сам Джемілєв до 2012 року збирається йти, так вони, напевно, хочуть записати це до своїх досягнень", - додав керівник меджлісу.

"Однак їхні надії, що замість Джемілєва прийде зручна для них людина, звісно ж, не справдяться", - підсумував він.

Нагадаємо, на початку листопада лідер меджлісу кримських татар Мустафа Джемілєв спростував повідомлення ЗМІ про ймовірне завершення його політичної кар`єри.

Як відомо, народний депутат, глава меджлісу кримсько-татарського народу Мустафа Джемілєв заявив про завершення політичної кар'єри після призначення Анатолія Могильова прем’єром Криму.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування