УНП домовляється про злиття з "Нашою Україною" та "Собором"

Вівторок, 22 листопада 2011, 10:14

Українська народна партія розпочала переговори із партіями КУН, "Наша Україна" та УРП "Собор" щодо об’єднання в єдину партію.

Про це в Тернополі під час обговорення змін до виборчого законодавство сказав заступник голови УНП Ярослав Джоджик, повідомляє УНІАН.

Він висловив переконання, що націонал-патріотичні партії після підвищення виборчого бар’єру матимуть шанси потрапити в парламент лише у випадку об’єднання.

"Але об’єднання має проходити на основі спільної ідеології – лиш тоді воно матиме перспективи. Бо блок "Наша Україна - Народна самооборона", до складу якого входили різні партії із різною ідеологічною основою, показав, що такі об’єднання не мають майбутнього", - зауважив Джоджик.

Йтиметься про створення якоїсь нової партії чи об’єднуватися учасники переговорів мають намір навколо уже розкрученого бренду Джоджик не уточнив.

"Чи вирішить партія мене висунути – про це ще рано говорити. Адже якщо буде створено об’єднання – тоді воно висуватиме кандидатів на мажоритарних округах. Тобто зараз занадто складно говорити, чи балотуватимуся я по мажоритарному округу", - сказав Джоджик.

Як відомо, він уперше став народним депутатом у 1998 році, здобувши перемогу на 163-му виборчому окрузі (м. Тернопіль) як висуванець НРУ. Після цього двічі ще потрапляв до парламенту за партійними списками.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування