У Тимошенко, Яценюка і Луценка закликають інших не підносити снаряди владі

Вівторок, 22 листопада 2011, 10:27

"Батьківщина", "Фронт Змін", "Народна Самооборона" та партія "Реформи і Порядок" закликають всі опозиційні сили об'єднати зусилля на виборах до парламенту.

Про це йдеться у у спільній заяві представників цих політичних сил Олександра Турчинова, Арсенія Яценюка, Тараса Стецьківа та Сергія Соболєва, текст якої наводить прес-слжуба "Фронту змін".

"Про це стільки говорилось, що настав час нарешті діяти разом. Наші партії вже почали системну роботу для захисту волевиявлення українців", - зазначається в спільній заяві.

"Це включає жорсткий контроль над виборчим процесом, недопущення фальсифікацій, узгодження кандидатів по мажоритарних округах", - наголосили лідери політичних сил.

"Батьківщина", "Фронт Змін", "Народна Самооборона" та "Реформи і Порядок" закликають інші опозиційні сили – зокрема, партії, які входять до Комітету опору диктатурі - взяти активну участь у виробленні та реалізації спільної стратегії і тактики дій опозиції.

"З цієї хвилини пропонуємо всім опозиціонерам відмовитись від взаємопоборювання, від внутрішніх чвар – бо це тільки грає на руку владі. Потрібно нарешті перегорнути сторінку "де два українці – там три гетьмани" і зосередитись на боротьбі з режимом Януковича, який веде країну до катастрофи", - наголошується в заяві.

"Кожен випад одного опозиціонера проти іншого – це піднесення снарядів владі, яка зловтішається від внутрішньої боротьби її противників. І це деморалізація наших прихильників, які чекають від опозиції спільних дій, а не поливання брудом", - говориться в документі.

Опозиція може і повинна консолідувати патріотичних та відповідальних політиків. Багато мільйонів українців чекають від опозиції згуртованості, а не роздрібненості, сподіваються на вміння знаходити спільну мову, а не егоїстичну демонстрацію амбіцій.

"Парламентські вибори мають стати першим етапом на шляху звільнення України від цієї влади", - зазначено в заяві.

"Тільки спільними зусиллями опозиція зможе перемогти, дати країні шанс на демократичний розвиток, а політичним в’язням – волю", - наголошують "Батьківщина", "Фронт Змін", "Народна Самооборона" та "Реформи і Порядок".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News