Соболєв: говорити про конкретні списки поки рано

Вівторок, 29 листопада 2011, 17:50

Комітет опору диктатурі розробляє єдину платформу, з якою опозиція піде до виборців.

Про це заявив заступник глави фракції БЮТ у Верховній Раді, координатор роботи КСД Сергій Соболєв, коментуючи створення комітетом робочої групи з формування єдиного списку кандидатів на мажоритарних округах від опозиції, передає ЛІГАБізнесІнформ.

"Ми почали працювати за напрямками. Ключовим зараз є узгодження єдиної позиції і платформи, з якої ми звернемося до людей: що ми будемо змінювати, наша оцінка того, що відбувається, що потрібно робити далі", - уточнив він.

"Після цього будемо узгоджувати питання контролю над ходом виборів, спостерігачів, єдиних кандидатів і так далі. Але ключове питання в тому, навколо чого ми об'єднуємося. Я думаю, що тут є дуже серйозне просування", - наголосив Соболєв.

При цьому, за його словами, поки новий закон про вибори депутатів не вступить в силу, немає сенсу займатися іншою роботою, крім обговорення платформи, під яку об'єднуються політики.

"Технічні питання будемо обговорювати після вступу закону в силу", - сказав БЮТівець.

"Поки існує ймовірність того, що закон про вибори депутатів буде ветований. Поки така можливість залишається, немає сенсу говорити про деталі роботи в цьому напрямі", - додав він.

Соболєв розповів, що до складу робочої групи з формування нової опозиційної платформи входять заступники глав партій, що входять в КСД.

Відповідаючи на питання, хто формальний лідер КСД, і чи не став їм лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк, який у понеділок говорив від імені комітету за підсумками роботи КСД, Соболєв зауважив, що на цю заяву Яценюка уповноважив комітет.

"Лідера у нас немає, ми все робимо спільно", - зазначив політик.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News