Луценко: Могильов в Криму буде бездумно виконувати команду "фас"

Середа, 9 листопада 2011, 09:38

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вважає, що Анатолія Могильова відправили до Криму, бо це один з найслухняніших для влади регіонів.

Так він прокоментував Українській правді призначення екс-міністра внутрішніх справ на посаду прем'єра Криму.

"Кричущі порушення прав громадян і непрофесійність призводила до жертв серед цивільного населення і особового складу МВС. Це давно зробило відставку Могильова питанням часу", - зазначив Луценко.

"Брутальний стиль Могильова давно викликав негатив суспільства і міліції. Якщо Герман пудрить мізки, Табачник капає на мізки, то Могильов демонстрував, що вони (мізки) непотрібні", - вважає Луценко.

"Але визнавати свої помилки не в стилі нинішньої команди. Тому Могильова сплавили на периферію в один з найслухняніших для партії влади регіонів", - сказав Луценко.

Крім того він вважає, що Могильов і надалі буде "бездумно та агресивно виконувати команду "фас". Тому, на думку Луценка, зараз можна тільки вітати міліцію та принести співчуття жителям Криму "при чому не тільки татарам".

"Бєспрєдєл не розбирає національностей. Макіївська окупація півострова давно сформулювала принцип: хто не з нами, той під нами", - зазначив Луценко.

У той же час він заявив, що майже нічого не знає про нового міністра внутрішніх справ Захарченка.

На його думку, оцінювати Захарченка потрібно буде за його діями впродовж перших 2-3 місяців роботи.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування