Ландік заявив, що зірвався, оскільки прийняв 12 таблеток

Четвер, 1 грудня 2011, 19:52

Депутат Луганської міськради Роман Ландік в суді вибачився перед суддею Оленою Поповою та прокурором Оленою Лісіциною за те, що зривався під час судового процесу.

Про це повідомляють "Луганск.Коментарі".

Ландік свою поведінку пояснив тими обставинами, що у нього закінчився термін, коли можна назвати дитину, тим, що йому робили крапельницю, кололи уколи, він приймав близько 12 таблеток.

"Тому ваша честь, і прокурор, вас зі святом, вибачте мене, сподіваюся завтра я вже не буду зриватися", - зазначив Ландік.

Нагадаємо, що в п'ятницю об 11.00 буде чергове слухання у справі Ландіка в Ленінському райсуді.

У четвер Ландік зробив кілька гучних висловлювань, зокрема, щодо того, що мав право прибити і переламати ноги Коршуновій, назвав адвоката Коршунової "злодюгою" і пригрозив кримінальною відповідальністю свідкам за дачу помилкових свідчень.

Як відомо, 4 липня вночі в ресторані "Баккара" у Луганську син народного депутата від Партії регіонів Володимира Ландіка, депутат Луганської міськради Ландік побив Марію Коршунову.

7 липня прокуратура Луганської області порушила кримінальну справу щодо Ландіка за ч.3 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу Україні. Він був оголошений в розшук і затриманий в Краснодарі (РФ).

21 вересня Ландіка екстрадували з Росії в Україну для притягнення до кримінальної відповідальності, а 24 вересня - етапували до Луганська.

26 вересня Ленінський районний суд Луганська залишив Ландіка під вартою до винесення вироку у справі про побиття дівчини.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування