Азаров: Якщо доведеться платити за газ $400, будемо платити

Вівторок, 13 грудня 2011, 15:12

Прем'єр Микола Азаров заявляє про готовність України платити $400 за тисячу кубометрів російського газу у випадку, якщо не вдасться домовитися про вигідніші умови.

"Якщо нам доведеться платити 400 доларів за газ, ми будемо їх платити - у нас немає іншого виходу", - сказав Азаров журналістам у вівторок у Києві, повідомляє Інтерфакс-Україна.

За словами прем'єра, більше зволікати з підготовкою проекту державного бюджету на 2012 рік не можна, оскільки його необхідно прийняти до нового року.

Крім того, проект держбюджету повинен бути реалістичним і будуватися на тих параметрах, які є зараз.

"Наступний тиждень - останній сесійний, нам треба приймати бюджет, тому що від ухвалення державного бюджету залежить ухвалення всіх обласних, районних, міських бюджетів. І тому нам треба його своєчасно, до нового року, прийняти", - сказав Азаров, повідомляє УНІАН.

Азаров також зазначив, українсько-російські переговори по газу йдуть в Москві вже другий день.

"Зараз наш міністр перебуває на переговорах, вже другий день у Москві тривають переговори", - сказав він.

На запитання журналістів про те, чи будуть переговори завершені до кінця поточного року, Азаров відповів: "О, якби я знав...".

Як відомо, голова правління "Газпрому" Олексій Міллер у понеділок заявив, що "Газпром" і "Нафтогаз Україна" не підпишуть угоду по газу до кінця грудня.

"Новорічних подарунків не буде", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...