Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не потребує лікування на цей час - держобвинувач

Вівторок, 13 грудня 2011, 21:11

У середу Державна пенітенціарна служба надасть Апеляційному суду Києва нову довідку щодо стану здоров'я екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Про це повідомила держобвинувач по "газовій справі" Лілія Фролова в ефірі 5 каналу.

Вона зазначила, що "вчора Тимошенко була обстежена фахівцями в галузі медицини".

"Зокрема, нейрохірургії, досвідченішими фахівцями, які написали в довідці про те, що вона може бути присутня на судовому засіданні і не потребує нейрохірургічного лікування на цей час", - нагадала прокурор.

"Їй рекомендовано, як і у попереднє обстеження, розширення рухомого режиму. Завтра ми, думаю, що побачимо довідку, яку надасть Державна пенітенціарна служба щодо стану здоров'я Тимошенко", - уточнила Фролова.

При цьому представник Генпрокуратури заявила, що "сторона обвинувачення абсолютно обґрунтовано вважає і переконана, що вирок суду, який був винесений Печерським районним судом є законним і обґрунтованим".

"Це абсолютно загально кримінальна справа, точніше справа про службовий злочин", - заявила прокурор.

"Я б не хотіла вдаватися в якісь політичні зарисовки, які постійно над цією справою робляться усіма учасниками процесу. Це звичайна кримінальна справа", - підсумувала Фролова.

Як відомо, у вівторок Апеляційний суд Києва переніс розгляд апеляції екс-прем'єра щодо "газової" справи на середу для того, щоб до суду прибула Тимошенко.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування