Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

ДОНЬКА ТИМОШЕНКО ГОТОВА ЗАМІНИТИ МАТІР У ПАРЛАМЕНТІ

Понеділок, 19 грудня 2011, 10:58

Донька екс-прем'єра Юлії Тимошенко Євгенія бореться за звільнення матері з в’язниці, проте у разі необхідності очолить список "Батьківщини" на парламентських виборах.

Про це вона заявила в інтерв’ю австрійському виданню "Die Krone", повідомляє "Тиждень".

Тимошенко-молодша зазначила, що "бореться за свободу своєї матері, тому досить політично активна".

"Головним пріоритетом для мене є звільнити її з в’язниці, бо вона – лідер, чия популярність після вироку стала більше, ніж була до цього", - зазначила вона.

"Якщо ж буде потрібно, і мати мене про це попросить, то я буду балотуватись на виборах замість неї. Адже зараз під загрозою перебуває не що інше як майбутнє України як демократичної держави", - підкреслила Євгенія Тимошенко.

Донька екс-прем'єра вважає, що, зважаючи на теперішню ситуацію, її матір не зможе брати участь у парламентських виборах.

Відповідаючи на питання про фінансування майбутньої виборчої кампанії, донька Тимошенко зазначила, що поки її мати була на свободі, навколо завжди було багато людей, які її підтримували.

Тепер же, коли вона у в’язниці, люди реагують стриманіше, а бізнес деяких з них також зазнав серйозних втрат, цитує видання слова Євгенії Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування