Тимошенко хоче, щоб список на виборах очолила людина рівня Ліни Костенко

Вівторок, 20 грудня 2011, 12:28

Юлія Тимошенко вважає, що єдиний партійний список на майбутніх парламентських виборах від опозиції має очолити людина рівня поетеси Ліни Костенко.

Про це вона написала у своєму відкритому листі, поширеному пресс-службою "Батьківщини".

"Звертаюся до всіх лідерів опозиційних партій з уклінним проханням… нарешті по-справжньому, а не в гаслах, об’єднатися та дати на парламентських виборах у 2012 році справжній бій правлячій мафії", - зазначила Тимошенко.

"Вважаю, що справді реальним може бути лише об’єднання в єдиний партійний список на основі нейтральної партії та в єдиний список по висуненню кандидатів на мажоритарних округах", - додала вона.

Тільки в цьому випадку, на її думку, для всіх опозиційних партій з’явиться шанс "запобігти опозиційним взаємопоборюванням та з великою перевагою виграти справедливий бій "Україна проти мафії".

"Спільний список такої команди треба було би оприлюднити заздалегідь для суспільного обговорення та запросити очолити цей список високоморальну та патріотичну людину рівня Ліни Костенко", - зазначила Тимошенко.

"Прошу "Комітет опору диктатурі" розглянути мою публічну пропозицію разом з усіма опозиційними партіями та прийняти її заради України", - додала вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування