Особисті питання Януковичу були недоречними - "регіонал"

Середа, 21 грудня 2011, 20:55

Питання особистого характеру були недоречними на прес-конференції президента.

Про це заявив депутат від Партії регіонів Дмитро Святаш в ефірі 5 каналу, коментуючи відповідь Віктора Януковича на запитання про те, що в країні проблеми з економікою, а його життя поліпшується.

"Це не була зустріч з Віктором Федоровичем Януковичем, це була прес-конференція президента, тобто інституту влади, тому особисті питання доволі коректно було б обсудити при якомусь особистому інтерв’ю", - зазначив "регіонал".

"Прес-конференція і теми, які зачепили на прес-конференції, це значно ширше має бути, і президент так і зробив, ніж його особисте життя. Тому це зовсім різний формат", - вважає він.

Відповідаючи на питання, чому президент пив не українську воду під час прес-конференції, Святаш заявив: "Я думаю, що це ляп служби протоколу, який міг би про це подбати".

"Я думаю, що висновки буде робити служба протоколу. Саме по тих людях, які не забезпечили нормально, щоб вода була, щоб президент сам собі воду не відкривав", - уточнив він.

Як відомо, президент під час прес-конференції вживав мінеральну воду Harrogate вартістю близько 13 гривень за пляшку об’ємом 0,33.

Янукович дістав її з-під столу, хоча на столі стояли дві пляшки української мінеральної води "Моршинська".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News