Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Німеччині вирішили, що Тимошенко пропонує Кличку очолити опозицію

Четвер, 22 грудня 2011, 08:23

Видання "Die Welt" вважає, що заклик Юлії Тимошенко до опозиції висунути на парламентські вибори 2012 року єдиного лідера стосувався, насамперед, Віталія Кличка.

Про це німецьке видання пише з посиланням на неназваних аналітиків, коментуючи відкритий лист Тимошенко.

"На думку аналітиків, заклик у першу чергу адресований опозиційному політику й чемпіону світу з боксу Віталію Кличку, чия партія "Удар" ще не прийняла жодної пропозиції про співпрацю", - говориться у статті за 20 грудня, пише "InoPressa".

Як відомо, у вівторок партія "Батьківщина" поширила відкритий лист Тимошенко із СІЗО, у якому вона закликає опозицію представити на вибори у жовтні 2012 року спільний виборчий список із єдиним лідером.

Тимошенко висловила думку, що дати "справжній бій правлячій мафії" може "лише об’єднання в єдиний партійний список на основі нейтральної партії та в єдиний список по висуненню кандидатів на мажоритарних округах".

"Спільний список такої команди треба було би оприлюднити заздалегідь для суспільного обговорення та запросити очолити цей список високоморальну та патріотичну людину рівня Ліни Костенко", - зазначила екс-прем'єр.

"Прошу "Комітет опору диктатурі" розглянути мою публічну пропозицію разом з усіма опозиційними партіями та прийняти її заради України", - додала вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування