Донька Тимошенко знову клянеться, що не піде в політику

Четвер, 22 грудня 2011, 09:22

Донька екс-прем'єра Юлії Тимошенко Євгенія Карр заявляє, що не збирається йти у політику.

"Я не збираюсь ставати політиком. Що я зараз роблю – це захищаю мою матір і намагаюсь зробити все можливе для неї, аби її звільнили, щоб на її стороні була справедливість, аби вона могла повернутись в українську політику. Я маю на увазі, щоб вона була спроможною фізично брати участь у політиці", - сказала вона в інтерв’ю ВВС Україна.

"Я не збираюся бути депутатом, не буду йти у парламент і не займатимусь політичною діяльністю, бо у політиці мають бути такі люди, як моя мама", - додала донька Тимошенко.

На питання, чи співпрацює вона з керівництвом партії "Батьківщина", зокрема, з Олександром Турчиновим, Євгенія Карр відповіла:

"Звичайно, ми працюємо, як одна команда. Вони роблять все можливе, аби моя матір вийшла з в’язниці і це зараз наша головна мета. Немає нічого важливішого за це. Вони роблять все, що можуть, аби побороти цей режим репресій. Це майже неможливо, але вони це роблять і я думаю, що ми переможемо".

На питання, як просувається її бізнес, донька Тимошенко відповіла, що "режим тисне" на її сім'ю "з усіх сторін".

"У мене є ресторан, у нас є також бізнес у Дніпропетровську, який зараз теж атакують. Але в мене зараз нема часу цим займатись, бо я кожного дня ходжу до суду, аби отримати дозвіл побачити свою матір у СІЗО. Тому важко зараз його підтримувати, але ми намагаємось", - зазначила вона.

Як відомо, раніше у ЗМІ з’явилася інформація про те, що Євгенія Карр збирається балотуватися у депутати на наступних парламентських виборах, однак пізніше донька Тимошенко її спростувала.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування