Іванющенка просять звільнити офіс

Четвер, 22 грудня 2011, 16:29

Дружина народного депутата Олександра Шепелєва Галина подала судовий позов, в якому вимагає звільнити офіс, який орендує "регіонал" Юрій Іванющенко.

Як пише "Дело", Шепелєва вимагає від Родовід Банку звільнити і повернути їй нежитлові приміщення площею 5225,8 кв.м. в адміністративній будівлі на Рильському провулку, 4 в Києві.

Цей будинок їй належить на праві власності і кілька років тому був переданий в оренду Родовід Банку. Як відомо, фінустанова, націоналізована державою в середині 2009 року, в цю будівлю не заселилася.

Замість банку в 2010 - 2011 роках тут облаштував свій офіс народний депутат від Партії регіонів Юрій Іванющенко. Пізніше у своєму інтерв'ю він повідомив, що орендував цей будинок у Родовід Банку.

Нагадаємо, 9 грудня 2011 народний депутат Олександр Шепелєв вийшов з фракції Партії регіонів. До "регіоналів" він примкнув 5 жовтня 2010, покинувши БЮТ, за списками якого пройшов до парламенту.

Як стало відомо "Делу", 18 листопада 2011 Шевченківський суд Києва зупинив судове провадження за позовом Шепелєвої, оскільки будівля на Рильському провулку є "речовим доказом" у кримінальній справі проти колишнього тимчасового адміністратора банку Сергія Щербини.

До вирішення цієї кримінальної справи, позов власниці нерухомості розглянутий не буде.

Будівля, в яку раніше планував в'їхати Родовід Банк, розташована в самому центрі Києва, неподалік від Софійського собору.

Вона була побудована на гроші Європейського банку раціонального фінансування, головними акціонерами якого були народний депутат від БЮТ Олександр Шепелєв та його дружина Галина Шепелєва.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування