Могильов схвалив виділення земель мисливцям з Межигір'я

Понеділок, 26 грудня 2011, 19:13

Прем'єр Криму Анатолій Могильов схвалює виділення ГО "Товариство мисливців і рибалок "Кедр" 8 тисяч 836 гектарів кримських мисливських угідь.

Про це він повідомив на прес-конференції після засідання Ради міністрів Криму, передає "Центр".

"Ставлюся позитивно, і поясню чому. Бо це ж інвестори. Тому що на цій території необхідно робити дороги, висаджувати ті насадження, які необхідні і відповідають розвитку тієї живності (це ягідники, лишайники і т.д). Усе необхідно робити, і інфраструктуру всього цього", - зазначив він.

"Клуб, якому віддали це в оренду готовий все це робити. Є інвестплан, за яким вони готові вкладати в це гроші", - уточнив Могильов.

При цьому на запитання журналістів, де можна побачити інвестиційний план розвитку мисливських угідь, прем'єр Криму прямо не відповів.

"Я вам скажу, що я цей документ бачив. Там досить великі суми плануються на вкладення у розвиток інфраструктури цієї території", - заявив він.

"Плюс до цього, там же не йде мова про те, що будуть полювати лише учасники цього клубу. Там будуть і місцеві жителі полювати, купуючи ліцензії на відстріл тварин на території цього мисливського господарства", - повідомив Могильов.

Як відомо, Верховна Рада Криму проголосувала за виділення громадській організації "Товариство мисливців і рибалок "Кедр" 8836 га мисливських угідь на територіях Маломаякскої, Ізобільненської і Партенітської селищних рад.

"Кедр" зареєстрований в селі Нові Петрівці Вишгородського району Київської області 12 листопада 2008 року.

Засновниками громадської організації виступили три фізичні особи: Бойко Юрій Анатолійович, Демішкан Володимир Федорович, Тулуб Сергій Борисович (міністр палива та енергетики, голова Держслужби автомобільних доріг і губернатор Черкаської області).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування