У "Батьківщині" вважають, що висування доньки Тимошенко "нічого не дасть"

Вівторок, 27 грудня 2011, 09:21

У "Батьківщині" не говорять, хто очолить список партії на парламентські вибори 2012 року.

Так, заступник голови фракції "БЮТ-Батьківщина" Юрій Одарченко, коментуючи чутки про те, що список може очолити Євгенія Тимошенко, заявив газеті "Сегодня":

"Зараз вам ніхто на ці питання відповісти не зможе. Про список, черговість, персоналії зараз ніхто розмов не веде. Щодо №1 – ми робимо усе, щоб список очолила Тимошенко Юлія Володимирівна".

Між тим, 19 грудня донька екс-прем’єра й дружина британського рокера Шона Карра повернула собі дівоче прізвище й знову стала Євгенією Тимошенко.

"Обміняти паспорт можна тільки за місцем прописки, тому Євгенії довелося приїхати в рідне місто Дніпропетровськ (вона прописана на вул. Плеханова, 15). Процедура проходила в рацсі Бабушкінського району", - розповіло джерело в Дніпропетровському облуправлінні юстиції.

Однак один із партійців вважає: "Її висування нічого партії не дасть. Це просто данина поваги Тимошенко. Демонстрація особистої відданості".

А політолог Вадим Карасьов вважає: "Можливо, якийсь мізер це партії й додасть. Але головне: це потрібно Олександру Турчинову й голові фракції БЮТ Кожем'якіну, щоб партія асоціювалася з Тимошенко".

"Це розрахунки на звичку: мовляв, народ звик до того, що на чолі списку має бути Тимошенко, – отже, має бути Тимошенко", - сказав політолог Кость Бодаренко.

"Хоча соціологи мені говорили, що будь-яка заміна Тимошенко на чолі списку дуже боляче вдарить по рейтингу партії. До того ж Женю в нас ніхто не знає. Усі знають Юлію Тимошенко", - підкреслив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування