Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кум Табачника роздає киянам ліки зі своєю "бігмордою"

Вівторок, 27 грудня 2011, 19:03

Депутат від Партії регіонів Максим Луцький агітує киян, роздаючи їм ліки зі своїм портретом.

Про це повідомляє громадська організація "Спільна справа".

"У рамках моніторингу підготовки до парламентських виборів активістами громадянського руху "Спільна Справа" виявлено прямий підкуп виборців, який здійснюється Луцьким", - заявили в організації.

За її даними, підкуп організовано в Солом’янському районі Києва, де знаходиться мажоритарний округ, за яким Луцький планує обиратись до Верховної Ради VII скликання.

"З метою отримання прихильності виборців від його імені безкоштовно поширюються ліки, на упаковці яких розміщене фото самого Максима Луцького та напис "Безкоштовно від Максима Луцького", - йдеться у повідомленні.

У цьому можна переконатись, зайшовши також на офіційний сайт Максима Луцького, де розміщені фото цих ліків.

 

За інформацією, яку надали активістам місцеві пенсіонери, поширенням ліків займаються особи, які раніше щомісяця розносили харчові пайки від "Блоку Леоніда Черновецького".

Як відомо, раніше "Українська правда" писала, що Луцький, який є кумом міністра освіти Дмитра Табачника, балотуватиметься у мажоритарному окрузі на Солом'янці у Києві.

Нещодавно в інтернеті з’явилося відео, на якому колишній секретар Київради Олесь Довгий, який також балотуватиметься за мажоритаркою від Партії регіонів, агітує київських бабусь, роздаючи їм продуктові пайки.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування