Азаров "з усім народом" вже подолав економічний спад

П'ятниця, 30 грудня 2011, 13:16

Микола Азаров вважає, що Україна вже подолала найглибший економічний спад, який вважали вироком.

Про це йдеться у привітанні прем’єра, оприлюдненому на урядовому порталі.

"Ми разом, весь народ, остаточно подолали той найглибший економічний спад, який багато хто і у нас в країні, і за кордоном вважав вироком Україні", - сказав він.

"Ні відсутність фінансової допомоги з Заходу, ні кабальна ціна на російський газ не зломили нас. Ми розраховували на власні сили, не жили під чужу диктовку і виявилися праві", - додав він.

Азаров також заявив, що "ми будували дороги, мости, аеропорти, метро, стадіони, дитячі садки, школи та лікарні, оптові ринки і заводи".

"У минулому році ми всі вчилися жити по-новому, проводячи реформи найважливіших сфер нашого життя. Ще далеко не кожна сім'я в Україні відчула покращення життя", - зазначив керівник уряду.

На думку Азарова, в тих умовах, в яких країна жила попередні 20 років, "ніяких надій на істотне поліпшення просто не могло бути".

Азаров глибоко переконаний, що "розпочаті перетворення досить скоро перетворять нашу країну на сучасну європейську державу".

За словами очільника кабміну, "2012 рік буде легшим і кращим, тому що країна подолала інерцію спаду, і всупереч усім песимістичним прогнозам, всупереч несприятливим внутрішнім і зовнішнім факторам, набрала хорошого темпу".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування