Литвин: не може бути, щоб люди ненавиділи депутатів

Середа, 7 грудня 2011, 22:01

Спікер Верховної Ради Володимир Литвин виступає проти купівлі місцевими чиновниками дорогих автомобілів, "оскільки це невчасно".

Про це він сказав у середу у Житомирі, коментуючи рішення Житомирської міськради про виділення 600 тисяч гривень на придбання службового автомобіля для мера Житомира Володимира Дебоя.

"Купівля дорогих автомобілів місцевими чиновниками - це негативне явище, оскільки це несвоєчасно", - цитує Литвина УНІАН.

За словами спікера, "такі дії не пояснюються якимись аргументами".

"Коли влада сьогодні говорить про те, що зараз дуже складно, коштів не вистачає, щоб реалізувати всі соціальні програми і одночасно витрачають такі гроші, то ніякі пояснення, навіть найбільш вагомі, не сприймаються. Я повинен сказати, що такі питання несвоєчасні", - зазначив Литвин.

Крім того, він сказав, що спостерігає таку ж ситуацію в українському парламенті.

"Пільги народних депутатів будуть урізані. Я стою на тому, що повинна залишитися лише заробітна плата і, можливо, проїзд депутата, але чітко фіксований і виключно в напрямку виборчого округу. Не може бути того, що люди своїх представників ненавидять усіма фібрами своєї душі. Хоча для цього є підстави", - зазначив Литвин.

Як відомо, Житомирська міська рада на сесії 24 жовтня виділила 600 тисяч гривень комунальному підприємству "Управління автомобільних доріг" на придбання службового автомобіля для мера Житомира Дебоя.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування