Путін розповів росіянам, що вони не хочуть "хаосу як в Україні"

Четвер, 8 грудня 2011, 11:14

Прем'єр Росії Володимир Путін заявив, що більшість громадян РФ не хоче розвитку ситуації за сценарієм Киргизії або України.

Як повідомляє "Інтерфакс", на думку прем'єра, частина організаторів вуличних демонстрацій діють, виходячи зі своїх вузькокорисливих політичних цілей.

"Ми з вами всі тут дорослі люди, і всі розуміємо, що частина організаторів діють за відомим сценарієм, і перед ними свої вузькокорисливі політичні цілі", - сказав він.

"Але ми з вами також знаємо, що в нашій країні люди не хочуть розвитку ситуації в Росії, як це було в Киргизії або в недавньому минулому в Україні. Ніхто хаосу не хоче", - додав Путін.

Прем'єр висловив надію на те, що правоохоронним органам вдасться вирішити в межах закону і Конституції Росії ситуацію з вуличними демонстраціями.

"Спираючись на переважну більшість громадян, які не хочуть ніякого хаосу в країні, правоохоронні органи повинні все це організувати в межах чинного закону і Конституції нашої держави", - сказав він і додав, що сподівається, "що так воно і буде".

У цій частині, зазначив Путін, він розраховує і на підтримку профспілок.

Нагадаємо, у неділю в РФ відбулися парламентські вибори, на яких партія влади "Єдина Росія" втратила конституційну більшість в Держдумі.

Порушення на виборах викликали масові акції протесту в Москві та Санкт-Петербурзі, які були жорстко придушені поліцією.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...