Журналістів під візит Януковича "задобрили" подарунками мінімум на 100 тисяч

Четвер, 8 грудня 2011, 16:51

Під час візиту Віктора Януковича до Дніпропетровська місцевим журналістам роздали дорогі подарунки.

Про це пише Kyiv Post.

Кожен журналіст, який приїхав на засідання Ради Регіонів за участю Януковича, що відбувалося на базі корпорації "Агросоюз", отримав дві флешки, шкіряну сумку, набір сувенірів з символікою області і плеєр Apple iPod touch.

Джерела "Української правди" повідомляють, що "айподів було 140 одиниць, їх роздавали не тільки журналістам, але й іншим учасникам заходу".

Як пише видання, iPod touch - преміум продукт лінійки мультимедійних плеєрів Apple, його вартість в Україні становить від двох до чотирьох з половиною тисяч гривень, залежно від моделі.

 

Як виявилося, набори підготувала прес-служба обласної державної адміністрації Дніпропетровської області. А плеєри потрібні журналістам для перегляду презентації можливостей регіону.

"Ми підготували бета-версію презентації можливостей Дніпропетровській області, вона зроблена на платформі, доступної для користувачів Macintosh, і ми плануємо викласти її на App Store", - пояснив глава прес-служби Дніпропетровської ОДА Сергій Мілютін.

Як пише Kyiv Post, в українських користувачів немає доступу до онлайн-магазину додатків App Store.

Фото користувача Facebook Сергія Стеценка 

"Для того, щоб журналісти мали технічну можливість ознайомитися з презентацією, ми і склали прес-кіт таким чином", - додав Мілютін.

На зустріч з Януковичем і засідання Ради Регіонів, за словами очевидців, прийшли не менше 50 журналістів. За найскромнішими оцінками, подарунки, що дозволяють подивитися бета-версію презентації, обійшлися у 100 тисяч гривень.

За словами Мілютіна, набори складені на "небюджетні кошти", надані представниками бізнесу, яких він не зміг назвати.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування