У Харкові заборонили намети, бо заважатимуть

Четвер, 8 грудня 2011, 21:14

Главі Орджонікідзевській райорганізації "Союз Чорнобиль Україна" Валерію Белякову заборонили встановлювати намет перед управлінням Пенсійного фонду в Харкові.

Відповідне рішення ухвалив Харківський окружний адміністративний суд, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Суд мотивував це тим, що там (біля місця, де "чорнобильці" планували встановити намет), проходить ярмарок, йде підготовка до Нового року, і наш намет заважатиме харків'янам. Хоча, якщо ви звернули увагу, ми хотіли встановити намет у сквері, де немає ялинки, і ми б нікому не заважали", - розповів Бєляков.

Він також зазначив, що сама акція триватиме у формі пікету.

У той же час, за словами директора департаменту по взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної роботи та цивільної оборони Харківської міськради Валентини Топчія, за підсумками засідання погоджувальної комісії було прийнято рішення звернутися до суду з проханням заборонити встановлення намету "з міркувань турботи про здоров'я людей".

Як повідомлялося, у четвер харківські "чорнобильці" оголосили про початок безстрокової акції протесту біля управління Пенсійного фонду в Харківській області.

Вони мали намір встановити намет у сквері навпроти управління Пенсійного фонду, проте двоє невідомих молодих людей вкрали її, скориставшись тим, що господарі наметів відволіклися на спілкування з журналістами.

У відділі зв'язків з громадськістю ГУ МВСУ в Харківській області повідомили, що вживаються заходи з пошуку та затримання викрадачів.

Крім того, вирішується питання про порушення кримінальної справи за цим фактом.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...