Газета "Сегодня" одержала "словесні обіцянки", від страйку не відмовляється

П'ятниця, 9 грудня 2011, 10:49

Редакція газети "Сегодня" заявляє про продовження передстрайкового стану, незважаючи на зустріч із директором з розвитку медійного бізнесу Катериною Лапшиною.

Про це говориться в заяві редакції, що напередодні заявила про цензуру з боку нового гендиректора компанії Олени Громницької.

"Тільки що завершилися збори колективу й глави спостреженої ради "Сегодня мультимедіа", директори з розвитку медійного бізнесу Катерини Лапшиної. Вона запевнила, що розслідування щодо фактів "заказухи" уже розпочато й пообіцяла, що під час проведення розслідування ніхто з редакції звільнений не буде", - сказано в заяві.

У той же час редакція відзначає, що поки це "словесні обіцянки".

"Тому редакція не скасовує передстрайковий стан, поки не будуть завершені розслідування й покарані винні", - сказано в заяві.

Також на зустрічі колектив редакції поставив умову до 15:00 розібратися в ситуації, чому в четвер у редакції був відключений інтернет, співробітників не випускали з редакції й чому в деяких співробітників відключені мобільні телефони й корпоративна пошта.

"Ми вимагаємо, щоб були зроблені відповідні оргвисновки щодо осіб, які приймали ці рішення", - сказано в заяві.

"Крім того, колектив редакції буде впевнений у тому, що розслідування буде проведено об'єктивно, тільки у випадку, якщо його буде проводити не тільки Катерина Лапшина, рішення якої, за великим рахунком, і призвели до цієї кризи", - стверджують у редакції.

Раніше в четвер редакція газети "Сегодня" оголосила передстрайковий стан у зв'язку з тим, що новий гендиректор Олена Громницька "веде лінію на згортання прийнятих раніше в компанії прозорих і цивілізованих правил гри"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News